Zaboravili kad su se radovali pobedi
Zaboravili kad su se radovali pobedi

Kriza rezultata je evidentna u redovoma najstarijeg fudbalskog kluba imena Vojvodina. Bačkogradištanci su nanizali četvrti uzastopni poraz u karavanu vojvođanskog „severa“ i sada su desetoplasirani sa samo 17 bodova. U svemu tome pogurao ih je nedostatak sportske sreće.

Jer, kako drugačije protumačiti nedeljni poraz u Bačkom Petrovcu, gde je domaća Mladost došla do „minimalca“ golom u 89. minutu!

Da nesreća bude veća i sve jasnije, samo tri minuta ranije Marko Bubanja je dobio drugu javnu opomenu i morao je pre vremena u svlačionicu. Brojčano slabiji, Gradištanci su poklekli. Sada im ostaje nada da će uposlednjem kolu jesenjeg dela prvenstvene trke prekinuti „crni niz“. Međutim, neće to biti lako, jer im u goste stiže apatinska Mladost, koja ima deset bodova više od njih i nalazi se na visokom trećem mestu.

Trener Vojvodine Lazar Dabižljević „mladostašima“ jesuprostaviosledeći sastav: Milovanov, Vejin, Marković, Bilbija, Bečanović, Jelić, N. Janković, Pelengić (od 80. S. Janković), N. Kudrić (od 84. Novaković), Bubanja, Stefanov (od 62. Ilić).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име