Novi šef stručnog staba Becejaca Dusan Bajic je odmah prionuo na rad | Foto: Vlastimir Jankov
Novi šef stručnog staba Becejaca Dusan Bajic je odmah prionuo na rad | Foto: Vlastimir Jankov

Prvoligaš sa Tise okreće novu stranicu u aktuelnoj sezoni. Popunjena je praznina odlaskom trenera Branka Savića.

Juče je mladi i perspektivni trener Dušan Bajić (40) preuzeo kormilo tiskog broda od sportskog direktora Dejana Stanojeva, koji je u minule četiri utakmice zajedno sa trenerom Daliborom Novčićem, kao prelazno rešenje, upisao sedam bodova.

-Novi „šef“ je mlad po godinama, ali iza sebe ima dug trenerski staž. Vodio je nekoliko vojvođanskih klubova, a poslednjih sedam godina je bio u omladinskom pogonu superligaša Vojvodine, čiji su juniori aktuelni jesenji prvaci elite u svojoj uzrasnoj kategoriji. Želim vam da zajedno sa novim šefom igrate još bolje i da se u Bečeju i dalje igra prvoligaški fudbal, rekao je, uslovno rečeno, prilikom jučerašnje primopredaje Dejan Stanojev.

Novi „šef“ – novi elan na treningu kod igrača | Foto: Vlastimir Jankov
Novi „šef“ – novi elan na treningu kod igrača | Foto: Vlastimir Jankov

Igrače i novog šefa pozdravio je i zamenik predsednika Predrag Đorđević, koji je istakao da se ne treba osvrćati iza, već sve usmeriti ka naredna četiri meča do kraja polusezone.

Dogovor Dušana Bajića i Dalibora Novčića na terenu | Foto: Vlastimir Jankov
Dogovor Dušana Bajića i Dalibora Novčića na terenu | Foto: Vlastimir Jankov

-Prvenstvo je dugo i dajte svoj maksimum, kako bismo ostvarili zajednički cilj. Sve je na vama. Uz dobar rad, verujemo da ste sposobni da to ostvarite, optimista je Predrag Đorđević.

Novi šef stručnog štaba Bečejaca je pokazao prvu vrlinu, a to je hrabrost. Situacija u koju su zapali Bečejci je, po mnogo čemu, specifična, pa se nema vremena za upoznavanje, već valja odmah zaorati duboku brazdu.

-Neke igrače poznajem, jer sam ih trenirao, druge sam video na delu u Beogradu protiv Sinđelića i kod kuće protiv Zlatibora. Minuli okršaj u Ivanjici je potvrdio da ekipa ima kvalitet. Pred nama su četiri utakmice za manje od tri nedelje. Moramo da se fokusiramo na njih. Tražim od vas da svakom treningu priđete maksimalno odgovorno, pošto je svaki u funkciji utakmice koja sledi. Nadam se uspešnoj saradnji i da ćemo ispuniti cilj koji je klub zacrtao, rekao je igračima na zajedničkom sastanku i onda sa asistentom Daliborom Novčićem izveo igrače na pomoćni teren, a trener golmana Miloš Andrić je dobro zagrejao čuvare mreže.

Bečejci u subotu dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca, potom u sredu gostuju u Žarkovu, a onda dva puta igraju kod kuće protiv TSC iz Bačke Topole i Inđije. U nekim drugim okolnostima to bi bila prednost. Od četiri utakmice, tri pred svojim navijačima. Međutim, momci sa Tise ove polusezone ne koriste tu prednost. Od devet utakmica u svojoj avliji, čak šest su izgubili!? Ko zna, možda će se nešto promeniti dolaskom novog „šefa“. Naravno, na bolje!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име