Bačkogradištanci su sada favoriti bilo gde da gostuju | Foto: Vlastimir Jankov
Bačkogradištanci su sada favoriti bilo gde da gostuju | Foto: Vlastimir Jankov

Prvo gostovanje ove sezone u ulozi lidera! To je u najkraćem poruka iz redova najstarijeg kluba imena Vojvodina. Bačkogradištanci su u nezadrživoj seriji, ali i zahvaljujući kiksevima rivala, izbili na čelnu poziciju tabele Subotičke lige i u nedelju će u Njegoševu istrčati na teren kao vodeći klub protiv „fenjerdžije“ Proletera.

-Sve sem naše pobede bilo bi prvorazredno iznenađenje, jasan je trener Gradištanaca Lazar Dabižljević. Nedavno smo se međusobno sastali u osmini finala kupa PFS Subotica i pobedili rezultatom 10:1, gde je u prvom poluvremenu rezultat bio 9:0. Istina, bio je to radni dan i rival, najverovatnije, nije mogao da okupi najjači sastav, ali položaj na tabeli kazuje da su u ovom trenutku protivnik od kog ne treba strepeti.

„Proleteri“ iz Njegoševa su poslednji na tabeli sa samo jednom pobedom, dva nerešena rezultata, gol razlikom 14:31 i pet bodova. Na suprotnoj strani tabele Vojvodina je, posle 11 odigranih kola, prva sa osam pobeda, dva nerešena rezultata, gol razlikom 36:7 i ukupno 26 bodova. Imajući u vidu formu u kojoj se Gradištanci nalaze, malo je verovatno da će ih bilo ko do kraja polusezone sprečiti da „prezime“    na prvom mestu Subotičke lige.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име