Aleksandar Marjanov je bio dvostruki strelac u Hajdukovu | Foto: Vlastimir Jankov
Aleksandar Marjanov je bio dvostruki strelac u Hajdukovu | Foto: Vlastimir Jankov

Posle pobede u premijernoj utakmici nastavka prvenstva Subotičke lige protiv Iskre z Kucure rezultatom 3:0, fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta su u sredu zabeležili uspeh i u kupu. Savladali su u četvrtfinalu kupa FSS na teritoriji PFS Subotica Vinogradar u Hajdukovu sa ubedljivih 5:1 (3:1).

-Rezultat sve kazuje. Igrali smo sigurno od početka do kraja, a strelci su bili Aleksandar Marjanov i Vladimir Mihajlović po dva puta, a preostali gol postigao je Ratko Radulović. Sada se okrećemo novom izazovu, pošto u subotu gostujemo u Bajmoku i igramo sa Radničkim, javio nam se odmah posle utakmice u Hajdukovu predsednik Vojvodine Goran Kudrić.

 

Nedeljna pobeda omogućila je Gradištancima da se ispnu na vrh tabele Subotičke lige. Sada imaju 39 bodova, dva više od prvog pratioca Iskre, četiri od trećeplasiranog Proletera iz Ravnog Sela, koji je na startu nastavka izgubio sa 0:2 u Lovćencu od Njegoša, odnosno devet od četvrtoplasiranog Radničkog iz Bajmoka sa kojim ih u subotu čeka međusobni okršaj.

Trener Voše Lazar Dabižljević nema problema oko igračkog kadra. Ustvari, ima „slatkih muka“, pošto je ionako kvalitetan sastav od jesenas pojačan sa par igrača i sada treba svima dati priliku da igraju. Upravo iz tog razloga je dobro igrati i paralelni kup, mada je prioritet prvenstveni ciklus.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име