Boban Filipović je već oduševljavao bečejsku publiku | Foto: V. Jankov

Ljubitelji boksa u Bečeju imaće u petak, 12. aprila, od 19 sati novu priliku za uživanje, jer se Kik boks klub Bečej u saradnji i pod pokroviteljstvom Srpske profesionalne bokserske federacije prihvatio organizacije Međunarodne profesionalne bokserske revije. Druge ove godine i jubilarne desete u organizaciji pomenutog kluba.

Bečejci vole boks, ali već duže vreme nisu imali priliku da ga gledaju. Iz tog razloga smo odlučili da se prihvatimo organizacije profesionalnih bokserskih revija. Do sada smo dve do tri revije ovakvog formata organizovali godišnje, a ove godine ćemo možda i više. Odlučili smo da bude slobodan ulaz za aktuelnu reviju, što će, verujemo, još više privući publiku u sali DTV Partizan, koja se pokazala pogodnom za ovakve revije. Uparili smo 16 boksera iz Bosne i Hercegovine, Turske i Srbije. Želeli smo i ovoga puta da, bar, jedna borba bude u ženskoj konurenciji, ali je iz opravdanih razloga Marijana Dasović morala da otkaže i Marina Đekić iz Zrenjanina je ostala bez rivalke, rekao nam je predsednik Kik boks kluba Bečej Žarko Radović.

Borba večeri biće, svakako, okršaj iskusnog Beograđanina Bobana Filipovića i turskog boksera Ozkana Cetinkaja u uvek atraktivnoj kruzer kategoriji. Velika borbenost se očekuje i u ostalim borbama, a evo parova: Miloš Pavićević – Nemanja Ponorac, Stefan Marinković – Tomislav Milić, Bogdan Drašković – Marko Rađenović, Stefan Tanackov – Zlatko Janjić, Nikola Vlajkov – Ištvan Kišutcai, Milan Živković – Nenad Kusturić i Milan Delić – Bojan Veljković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име