Građani opštine Bečej koji imaju registrovan profil na Portalu eUprava od 10. jula dobijaće elektronski rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu putem nove usluge elektronske dostave u svoje jedinstveno elektronsko sanduče na ovom portalu. Oni građani koji nisu korisnici Portala eUprava nastaviće da dobijaju svoja poreska rešenja na standardni način – preko javnog poštanskog operatora. Više o temi čitajte OVDE.

S obzirom na to da Dom zdravlja Bečej ne komunicira sa lokalnim medijima o stanju sa kovid pozitivnim osobama u opštini Bečej redakcija portala MojBečej.rs danas je, ovoj ustaovi, poslala zahtev za pristup informacijama od javnog značaja, a odgovor se očekuje u narednih 48 sati.

Mađarska vlada objavila je juče da ponovo uvodi restrikcije za ulazak osoba iz zemalja gde se stopa infekcije korona virusom smatra umerenom ili visokom, što uključuje I Srbiju. Državljani Mađarske i stranci koji dolaze iz zemalja u „žutoj“ kategoriji, gde je, između ostalih, uključena I Srbija, moraće da idu u karantin na dve nedelje. Iz karantina će moći da izađu osobe koje budu dobile negativan test na virus I to: jedan u slučaju Mađara, a strancima su potrebna dva negativna testa u razmaku od 48 sati. Ceo tekst potražite OVDE.

Večeras u bašti Pozorišnog kluba počinje projekcija filmova sa festivala „Slobodna zona”. Danas, 13. jula u 20.30 zakazana je projekcija filma pod nazivom „Moje neverovatno leto sa Tes“. Filmovi će se prikazivati do četvrtka, a u slučaju lošeg vremena projekcije će biti pomerene u veliku salu. Repertoar možete pogledati OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име