U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej serološkim, takozvanim brzim testom, testirane su 22 osobe, od kojih je pet pozitivno na kovid – 19.

Pored toga, dvoje zaposlenih u Domu zdravlja Bečej takođe je pozitivno na korona virus, potvrđeno je iz te zdravstvene ustanove.

Od početka ovog talasa epidemije u opštini Bečej je registrovano 34 kovid pozitivne osobe, podaci su iz Doma zdravlja Bečej.  Detaljnije OVDE.

„Potisje“ Bečej objavilo je raspored odvoženja sekundarnih sirovina u avgustu koji se odnosi na tri mesne zajednice u Bečeju i na Bačko Petrovo Selo. Ostala naseljena mesta na teritoriji opštine Bečej, piše u obaveštenju, rade se sukcesivno, pošto su u potpunosti pokriveni žutim kontejnerima za odlaganje sekundarnih sirovina. Raspored pogledajte OVDE.

Za usluge košenja trave na teritoriji opštine Bečej u 2020. godini izdvojeno je 17 miliona dinara, što je sedam puta više u odnosu na 2018. godinu. Tada je Javno preduzeće „Komunalac“ prvi put raspisalo javnu nabavku za te usluge, zbog, kako nam je objašnjeno, povećanog obima posla. Priču pročitajte na našem portalu OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име