Prema poslednjem izveštaju koji je Dom zdravlja predao štabu za vanredne situacije u kovid ambulanti u Bečeju, u 24 časa, od 22 testirane osobe pet su pozitivne na korona virusa. Ukupan broj sa pozitivnim serološkim (brzim( testom od novog talasa epidemije je 46.

O tome kako na poslovanje u proizvodnji i turizmu u Bečeju utiče epidemija korona virusa saznajte u novoj reportaži na našem portalu.

Zbog rekonstrukcije dela ulice Zoltana Čuke, u delu od Čilaga do Glavne ulice, juče je uklonjen semafor na raskrsnici pomenute ulice i Glavne.

-U trenutnim izvođenjem radova na rekonstrukciji ulice Zoltana Čuke u Bečeju (od trga Čilag do Glavne ulice), obuhvaćeni su radove na rekonstrukciji elektroenergetskih instalacija za napajanje i upravljanje semaforom, kao i postavljanje nove svetlosne signalizacije u vidu novih semaforskih stubova i novih vozačkih i pešačkih lanterni. Ukratko rečeno, rekonstruiše se kompletna semaforizovana raskrsnica ulica Glavne i Zoltana Čuke u Bečeju. U sklopu navedenih radova, izvođač je demontirao stari semafor. Nakon završetka radova na rekonstrukciji ulice Zoltana Čuke i pomenute raskrsnice, semafor će biti pušten u rad, rekao je Viđenko Vujinović iz Odeljenja za privredu.

Rok za izvođenje radova je 60 kalendarskih dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име