Spremni za gostovanje u Vrbasu | Foto: Vlastimir Jankov
Spremni za gostovanje u Vrbasu | Foto: Vlastimir Jankov

Aktuelnog vikenda spušta se zavesa na prvu polusezonu drugoligaškog „severa“ u odbojci. Odbojkaši Bečeja gostuju u Vrbasu i sastaju se sa istoimenom ekipom. Utakmica se igra u nedelju, 9. decembra, od 19 sati u sportskoj hali Centra za fizičku kulturu.

Imajući u vidu da su Bečejci u dosadašnji osam kola osvojili 11, a Vrbašani samo tri boda, pobedivši „fenjeraša“ Hercegovinu iz Ravnog Topolivca sa 3:2 i izgubivši istim rezultatom od turijske Mladosti, momci sa Tise su favoriti.

-Favoriti koji to moraju da dokažu na terenu. Izuzev Gajičića, koji ima problema s preponama, ostali su spremni za utakmicu. Realnost je što smo u sredini tabele. Ekipe iznad nas su bolje, a ispod slabije. E sad, može da se desi neko iznenađanje, ali sadašnji plaman je, ipak, realnost, jasan je trener i po potrebi igrač „džoker“ Nikola Džigurski.

Nastavak prvenstvene trke drugoligaškog „severa“ zakazan je za drugi februarski vikend. U klubu su procenili da je igranje u ovom stepenu takmičenja optimum za aktuelni sastav i u istom će nastaviti trku. Važno je da se dobro pripreme i u Bečeju će se gledati solidna „igra na mreži“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име