Odlazak u pijačnu nabavku za šezdesetčetvorogodišnjaka Bečeja umalo se završio tragično. Umesto sa korpom punom zembilja kući se vratio sa povredama glave i lica o čemu svedoči rukovodilac bečejske pijace Stanislav Nešić.

 

 – Desila se nesreća u kojoj je nastradao Mirko Ristanović koji je bio u kupovini. U trenutku kada je krenuo ka prostorijama u kojima se prodaju mleko i sirevi na njega je pala pločai nanela mu teže telesne povrede. Ploča je, inače, pala sa privatne tezge, kaže Nešić. Za nesreću po rečima Nešića, koji je rukovodilac Pijace od prvog aprila, nije kriv samo vetar koji je otkinuo eval ploču sa nadstrešice tezge već dugogodišnji javašluk u upravljanju glavnom bečejskom tržnicom.

– Privatni pijačari koji drže tezge improvizovali su krovnu konstrukciju mimo naše volje i dozvole pijačne uprave, objašnjava Nešić. Ristanović je sa posekotinama i povredama lica prevezen u Urgentni centar Vojvodine gde mu je ukazana pomoć nakon čega je, kaže portparolka KC Dušana Vučinić, pušten na kućno lečenje.

 

Izvor: RTV

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име