Trener Žarko Radović na poslednjoj jubilarnoj 10. profi reviji
Trener Žarko Radović na poslednjoj jubilarnoj 10. profi reviji

Kik boks klub Bečej na čelu s preduzimljivim predsednikom i trenerom Žarkom Radovićem ne prestaje s organizovanjem profesionalnih bokserskih revija.

Večeras od 18 sati na ringu stare baze, sali DTV Partizan, ljubitelji plemenite veštine videće desetak borbi u muškoj konkurenciji. Naravno, i ovoga puta je sve u partnerstvu sa Srpskom profesionalno bokserskom federacijom.

-U poslednjem trenutku neki bokseri su otkazali zbog povreda, pa smo primorani da menjamo program dešavanja u ringu. Imajući u vidu da će među učesnicima biti Francuz Žilien Bois, sve poprima međunarodni karakter, rekao nam je najveći „krivac“ što će se u Bečeju održati još jedan atraktivan sportski događaj Žarko Radović.

Bečejci će biti najbrojniji, jer će nastupiti Aleksandar Živkov, koji će se boriti protiv Beočinca Ognjena Raukovića, Ištvan Kišutcai će ukrstiti rukavice sa Zrenjanincem Bogdanom Draškovićem i u glavnoj borbi večeri ljubimac domaće publike Nikola Vlajkov, juniorski prvak u kik boksu, odmeriće snagu sa Beočincem Milanom Živkovićem. Poznati sukošparovi: Srećko Janjić (Smederevska Palanka) – Stefan Ćočović (Beograd). Vanja Dumitrov (Kikinda) – Žilijen Bois (Francuska) i Aleksandar Marić (Novi Sad) – Milan Kurtić (Prokuplje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име