Momke sa Tise čeka važan izazov u subotu | Foto: Vlastimir Jankov
Momke sa Tise čeka važan izazov u subotu | Foto: Vlastimir Jankov

Vaterpolisti Bečeja su ostvarili primarni cilj i zadržali status A ligaša. Ali, u sportu se uvek teži višem. Ukazala im se prilika da to ostvare. Potrebno je da u poslednje tri utakmice pobede.

Imajući u vidu dosadašnje rezultate s beogradskim ekipama, to izgleda „nemoguća misija“. Međutim, valja znati da će sve tri utakmice igrati pred svojim navijačima, u svojoj vodi, što iz osnova menja situaciju.

-Nismo opterećeni plasmanom u Super ligu, mada ne odbacujemo tu mogućnost. Iznenada nam se ukazala prilika i sada je dosta toga na nama. Idemo zaveslaj po zaveslaj. Pripremamo se za utakmicu sa Beogradom. To je ključna utakmica. Pobedimo li, nada i dalje ostaje. U protivnom, sve je poznato. Pored Zemuna i Starog grada, Beograd će biti član naše elite. Bez obzira na rezultat sa Beogradom, naša je obaveza da do kraja prvenstvene trke igramo maksimalno odgovorno i pokušamo pobedama da se odužimo vernim navijačima kojih je, na našu radost, sve više, rekao nam je trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Utakmica sa Beogradom igra se u subotu od 20 sati. Momci sa Tise su minulih dana redovno trenirali i ne primeti se tenzija zbog važnosti okršaja, ali je sigurno prisutna kod svakog pojedinačno. To je i potrebno, jer svako ko skoči u vodu mora da zna važnost i odgovrnost utakmice sa Beograđanima. Ona daje nadu da se nastavi trka za plasman u elitu, što bi, imajući sve u vidu, bio podvig generacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име