Vladimir Korovljev je postigao tri gola u Beogradu | Foto: Vlastimir Jankov
Vladimir Korovljev je postigao tri gola u Beogradu | Foto: Vlastimir Jankov

Posle dve pobede, vaterpolisti Bečeja su uknjižili poraz 6:9 (4:4,0:1,1:2,1:2) na gostovanju u Beogradu od Starog grada. Zaslužen, ali prema viđenom u plivalištu bazena SRC „Milan Gale Muškatirović“ previsok.

-Tri četvrtine smo bili ravnopravan rival i pobeda domaćina od tri gola razlike nije realan odnos snaga u vodi, počinje raport iz Beograda trener Bečejaca Goran Krstonošić. U suštini sam zadovoljan našim izdanjem, a prevaga na tasu bilo je iskustvo Beograđana. Ipak smo mi novajlije u prvoligaškom A karavanu i moraćemo na neke stvari u hodu da se navikavamo. Naravno, nismo bili bez grešaka. Najčešće smo grešili u gubljenju lopti prilikom tranzicije i domaćin je, zahvaljujući iskustvu, znao to da kažnjava. Vreme radi za nas i ova ekipa mora još dosta „brušenja“ da pretrpi, kako bi se ravnopravno nosila sa svakim rivalom u vodi.

Kapicu Bečeja u nedelju uveče nosili su: Gudvin, Cvetić 1, Čavić, Naćuk, Katić, Mesaroš 1, Kuprešak, Afanasijev 1, Ćurčin, Tomićević, Jović, Korovljev 3, Bušić, Krstonošić. Korpulentnog Vladimira Korovljeva je ovoga puta slušala ruka i postigao je tri gola, ali to je bilo malo da se izbegne poraz.

Naredni rival je Zemun, po mnogima još organizovanija ekipa u vodi, pa će trebati više truda da se postigne željeni rezultat. Naravno, u ovom okršaju, koji se igra u subotu od 20 sati, momci sa Tise će imati pomoć navijača sa tribina, što može da bude ključno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име