Novi izazov mladih Bečejaca u legendarnom bazenu SC Tašmajdan
Novi izazov mladih Bečejaca u legendarnom bazenu SC Tašmajdan

Novi trener Bečejaca Dejan Jovanović preuzeo ekipu pred 13. kolo

Da je sujeveran, Dejan Jovanović u ovom trenutku sigurmo ne bi preuzeo kormilo Bečejaca. Jer, sledi 13. kolo i gostovanje apsolutnom favoritu TAŠ-u, koji je na petom mestu sa 21 bodom, a mladići sa Tise su pretposlednji deveti sa samo sedam bodova.

-Nisam ni obraćao pažnju koje je kolo u pitanju. Jednostavno, dosadašnji šef Goran Krstonošić je odlučio da se, posle osam godina, povuče sa klupe, ali ostaje u klubu. Bio sam mu saradnik i logično je bilo da nastavim gde je on stao. Imamo jasno zacrtan cilj da akcenat rada stavimo na klupskom blagu, a to su deca koja su ovde naučila vaterpolo azbuku. Preko potrebno iskustvo će sticati igranjem i dobijaće šansu, a na njima je da to koriste. U početku će porazi biti sastavni deo čitavog procesa, a naići će i period pobeda. Već uživamo u tome kada su mlađe kategorije u pitanju. Vredno se radi dva puta na dan. Ukupno su, svakodnevno,  četiri sata momci u vodi i sat vremena u teretani. U subotu nećemo moći da računamo na kapitena Nikolu Jovića, koji ima privatnih obaveza, i povratnika Miloša Brkljača, jer se žali na povredu ramena. Zameniće ih golobrada deca, što će im poslužiti za sticanje novog iskustva, rekao nam je novi kormilar tiskog broda Dejan Jovanović.

Utakmica TAŠ – Bečej igra se u subotu od 20,45 sati u legendarnom bazenu SC „Tašmajdan“. Posle gostovanja u Beogradu, sledi jednonedeljna pauza u prvenstvenom karavanu Prve B lige Srbije. Ali, Bečejci neće biti bez vaterpola.

-Očekuje nas finali deo kupa Srbije za 2005. godište. Turnir se igra 26. i 27. februara, a učestvuje šest ekipe koje su izvadile vizu na polufinalnim turnirima u Bečeju, NBG vukovi, Bečej i Crvena zvezda, i Novom Sadu, Banjica i Singidunum iz Beograda, odnosno Radnički iz Kragujevca, uz napomenu da se prenose bodovi iz polufinala, saznali smo od Gorana Krstonošića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име