Sojara u Bečeju
Sojara u Bečeju

„MK grupa“ planira da kupi „Viktorija grupu“. O nameri da „MK grupa“ kupi i bečejsku fabriku soje „Sojaprotein“, koja je sastavni deo „Viktorija grupe“,  portal MojBečej dobio je potvrde iz izvora bliskih rukovodstvu firme.

Ukoliko se prodaja šabačke „Viktorija grupe“ realizuje, do kraja godine bi u vlasništvu „MK grupe“ mogla biti i bečejska fabrika „Sojaprotein“, kao i šidska uljara „Mladost“, subotički „Veterinarski zavod“…

Prema nepotvrđenim informacijama, prodaja „Viktorija grupe“ mogla bi biti rešenje za probleme koje ima sa kreditnim zaduženjima.

„MK grupa“, čiji je vlasnik Miodrad Kostić bi uskoro mogla u svom vlasništvu da ima jedan od značajnih privrednih subjekata u opštini Bečej, pored PIK-a Bečej, koji je kupila pre skoro dve godine za 45,5 miliona evra.

2 KOMENTARA

  1. Само нека купује, он више купи капиталних објеката него просјечни грађанин комада хлеба. Све то иде док му влада одобрава присруп банкама како хоће и док раднике држи у рекло би се робовском положају.

  2. Ajde posteno da napisemo,kupac-vlasnik je Rinat Leonidovič Ahmetov!! Dakle, otac Damira Ahmetova koji je zet g.Kostica ili kumce g.Nenada Canka.Uloga g.Ahmetovog u donbasu je tema za nekog drugog.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име