Održana Godišnja skupština Opšteg udruženja preduzetnika Bečej
Održana Godišnja skupština Opšteg udruženja preduzetnika Bečej

Na godišnjoj skupštini Opšteg udruženja preduzetnika Bečej (OUP), održana u ponedeljak 27. juna, jednoglasno je usvojen novi statut, a izabrani su i predsednik skupštine, predsednik udruženja, kao i članovi upravnog i nadzornog odbora. Skupštini je prisustvovao i član Opštinskog veća opštine Bečej zadužen za privredu Dragan Kovačev koji je preduzetnike pozvao na sastanak povodom buduće saradnje.

Na sednici su prisutni preduzetnici bili upoznati sa odredbama novog Statuta koji  je morao  biti usklađen sa Zakonom o privrednim komorama. Prisutni preduzetnici usvojili su novi statut, jednoglasno. Pošto se po novom statutu menja struktura organa i tela udruženja, bilo je potrebno da se ponovo bira predsednik skupštine, predsednik Opšteg udruženja, članovi Upravnog odbora i članovi Nadzornog odbora.

Za predsednika skupštine izabran je preduzetnik Danilo Doroslovački (“Staklovar”), za predsednika udruženja izabran Goran Relić (“Sitograf”), a za članove upravnog odbora: Čaba Kadaš (“Kamenpromet”), Bojan Džigurski (“Trend”), Nađ Šandor (“Elektro-Nađ”),  Arpad Pap (“Pap” Agencija), Tijana Spajić (“Nefertiti Beauty”), Goran Relić (“Sitograf”) i  Dalibor Prodanović (“System”). Za predsednika nadzornog odbora je izabran preduzetnik  Gustav Peter (“Consult-G”), dok su članovi Čaba Rakoš (“Auto Flash”) i Zoltan Kiš (“Apodecor”).

Predstavnik lokalne samouprave Dragan Kovačev je na sednici podsetio preduzetnike da Udruženje od Opštine Bečej može da očekuje svaku vrstu podrške u skladu sa planom i programom. Ova godina je „Godina preduzetništva“, proglašena od Ministarstva privrede i Privredne komore, i da to treba iskoristiti, saglasni su bečejski preduzetnici. Kovačev predlaže sastanak na kojem bi se dogovorili oko planova i programa za buduću saradnju i da se odrede prioriteti i mogućnosti za finansiranje OUP-a.

Kancelarija Opšteg udruženja preduzetnika je otvorena svakog radnog dana od 7.30 do 11 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име